Moderne mødefaciliteter til dit behov

Et mødelokale kan have et utal af udtryk. Vi har løsningerne, der passer til dine ønsker Fra det traditionelle rum med borde og stole til dynamiske pop up-løsninger og sjove alternativer, der kan give idéudviklingen nye, kreative vinger. Vi hjælper jer med at finde det udtryk til mødefaciliteterne, der passer perfekt ind i jeres virksomhed.

Borde
Stole
Tavler
Møde bokse
Akustik
Lounge møbler

Fokus på god akustik giver bedre arbejdsmiljø

Vi ved, hvad vi taler om, når vi siger, at velindrettede mødelokaler gør en forskel. Det gør vi, fordi vi for nylig har opdateret vores egne mødefaciliteter på hovedkontoret i Roskilde. Mødelokalerne er blevet opgraderet med akustikløsninger både i form af lamper og vægpaneler. Det kan mærkes, lige så snart man kommer ind i lokalet. Lyden er nu mere behagelig og tydelig inde i rummet, hvilket højner arbejdsmiljøet.

 

“Det har været vigtigt for os at vælge nogle af de produkter, der findes i vores sortiment. På den måde sikrer vi, at vi kan stå inde for vores sortiment, og det giver kunderne mulighed for at se løsningerne, når de besøger os.”

 

– Rikke Elers, Product Manager, Catering & Furniture, Lyreco Danmark

Fandt du ikke, hvad du leder efter?

Mulighederne for at indrette arbejdspladsen er tæt på uendelige, og derfor kan vi kun præsentere et smalt udsnit til inspiration, men vi står klar til at præsentere jer for alle mulighederne og vejlede, så I får præcis den løsning, der passer til jer.

Eller er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi kan løse netop jeres behov?

Udfyld kontaktformularen eller send en e-mail til kundeservice@lyreco.comså hører du fra os inden længe.

Kontakt Form