Vi er Lyreco

Lyreco Danmark

Lyreco er en af Danmarks største leverandører af produkter og løsninger til den moderne arbejdsplads. Vi har et bredt udvalg af produkter til både store og små, private og offentlige, virksomheder og organisationer. Det er vores mål at gøre arbejdsdagen nemmere via et højt serviceniveau og et stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Tillid er kernen i vores forretning

Lyreco er den største B2B-leverandør af kontorløsninger i Danmark. Vi tilbyder mere end 10.000 produkter til arbejdspladsen, og vores eksperter står altid klar til hjælpe og finde den løsning, der passer lige nøjagtigt til din virksomhed.

Hurtig og fleksibel levering - direkte til dig

Vi har stor erfaring med transport og levering, og vores distributionskæde har udviklet sig og er blevet optimeret gennem årene. Det hele styres fra vores hovedkontor i Roskilde samt af vores konsulenter, der hver dag kører rundt til kunder i hele landet. Fra vores 16.000 m2 hovedlager i Roskilde ekspederer vi næsten 8.000 pakker hver eneste dag. Vores cirka 50 ansatte på lageret finder dine varer, og så kører vores chauffører pakkerne ud dagen efter.

Nærvær og global indkøbskraft

Lyreco Danmark har i dag 550 ansatte, og vores hovedkontor ligger i Roskilde. Vores moderselskab, Lyreco Group, er et familieejet, fransk selskab, der har afdelinger i størstedelen af Europa, såvel som i Asien. Takket være vores internationale tilstedeværelse tilbyder vi global indkøbskraft men med den lille virksomheds nærvær.

Lyreco Danmark tager ansvar

Vi vil gerne imødekomme nogle af de vigtigste miljø- og samfundsmæssige udfordringer – sammen med både vores leverandører og kunder.

For os handler det om at sikre, at alt det, vi gør for vores kunder, udføres på den mest hensigtsmæssige måde. Det gælder i vores levering af miljømærkede produkter og minimering af emballage til sikring af etisk adfærd og compliance hos i alle de lande, hvor vores leverandører, producenter og partnere driver forretning. Derudover støtter Lyreco uddannelse i udsatte lande. 

Smarte løsninger til alle behov

Vi har løsninger til alle arbejdsmiljøer uanset, størrelse og branche. Klik herunder og find en løsning, der passer til jeres behov

Kontor
Læs mere her
Fleksibelt kontor
Læs mere her
Mødelokale
Læs mere her
Kantine
Læs mere her
Udemiljø
Læs mere her